Wynia - de reacties op zijn column

De gisteren door mij besproken column van Wynia leverde een fiks aantal reacties van lezers op.
Op een enkele uitzondering na, was iedereen het wel eens met Wynia’s analyse. Hieronder een bloemlezing van de argumenten:

Als er nu al Marokkanen opstaan die tegen de eigen bevolking zo redeneert dan moeten we L.i.n.k.s gewoon de hoek in trappen.
*
Wat een hetze en een akelig vals beeld willen schetsen van iemand die opkomt voor de gewone man in de straat.
*
Links kan argumenteren wat het wilt…het maakt hen alleen nog maar ongeloofwaardiger. Links zaait haat door haar eigen nationalistische fascistische elementen te beschermen en te stimuleren. Links is in verval en dan hanteert men ratten gedrag.
*
Het is bijzonder schadelijk voor de democratie dat volksvertegenwoordigers met Hitler en het nationaalsocialisme worden gelijkgezet. Men beschmeurt mensen met een gif waartegen weinigen zich kunnen verweren. Dit is zo laag bij de grond. Waar gaat men niet op de argumenten van Wilders in? Omdat Geert Wilders gelijk heeft.
*
prima collum van Syp en het verdient eigenlijk een plaats in de landelijke media maar iets zegt me dat datniet zal gebeuren... Jip&Janneke nieuws geilt op de kruistocht tegen Wilders&aanhang.
*
Monitor geeft hier weer eens een schitterend staaltje van waarnemen en redeneren via de kokerblik. Inderdaad, extreem-links dat zich door de jaren veel gewelddadiger heeft getoond en dat-dankzij het ontbreken van tegengas- volledig is vastgeroest in zijn oude ideologische principes blijft weer eens buiten schot.
*
Donselaar van de Anne Frankstichting dit rapport alleen maar heeft gemaakt om EXTREEM links ter wille te zijn.
*
Alles wordt door de linkse clubs in nederland uit de kast gehaald om toch nog een poging te wagen de PVV van Wilders in discrediet te brengen!
*
Het blijk weer hoe machtig die extreem linkse club in Nederland is. Ze hebben de macht via de media. Gisteren was er bij NOVA weer een perfect geregisseerde anti Wilders show te zien. Slim en doortrapt.Een Moslim man die in een moskee dood en verderf predikt krijgt in dit land waarschijnlijk subsidie.Ik snap er niets meer van. Is dat nu propaganda??
*
dit laat noch maals zien hoe links en ecstreem links de macht in oons goede vaderland hebben een andere mening mag niet gehoort woordengeert heeft groot gelijk ga zo door het zal je maar gebeuren dat je dochter met een moslim thuis komt men hoeft alleen maar naar de geschiedenis te kijken om te weten wat ons te wachten staat God sta onze kinderen bij
*
Vanuit de extreem-linkse hoek gezien is ieder anders denkende al gauw rechts of extreem rechts.
*
De gevestigde politiek bedient zich liever met LYNX-rapporten van extreem-linkse figuren als Donselaar cs. om de werkelijkheid te verdoezelen en Wilders te demoniseren. Het in onverantwoordelijk, verwerpelijk en onnacceptabel. De links-mensen dienen zich te realiseren tot wat dit kan leiden of zijn ze de moorden op Fortuyn en van Gogh al vergeten.Zowel de chrislamieten als de linksen in dit land zijn onverantwoordelijk bezig.Ze verdienen het dat de burgers massaal aangifte doen wegens haatzaaien en demonisering.
*
DE anti-fascisten zijn de nieuwe fascisten van nu. De gehele extreme linkse KLIEK. Jan Maat had een vooruitziende blik maar werd afgemaakt door extreem links tuig. Ook Pim Fortuyn mocht niet verder van extreem links. Pas op voor de nieuwe Duyvendakken onder u.
*
Ik heb grote waardering voor het artikel van Syp:goed geanalyseerd,die Donselaeronzin Syp !Het meest bedenkelijke vond ik gisteren de samenspanning van de Omroep,dus het Mediapark,met dit stelletje pseudo haatwetenschappers.Zelden heb ik de haat zo prominent geetaleerd gezien in links samenspel,de ergste tijden van de Fortuynhaat zijn weer terug:onbeschaamd,ook omdat de rest van de politici hun mond houden,bang zijn voor Wilders'stemmenwinst- die zal groter zijn dan jullie kunnen dromen in Den Haag.Daarom wordt via de bekende linkse wegen en methoden,de demonisering tot het uiterste opgevoerd,om de mogelijke moordenaar te wekken.Dat Omroep en Links één zijn is gisteren voor altijd en onweerspreekbaar vastgesteld,en ik geef er alles voor dit immorele,gedegenereerde Instituut te ontmantelen.Haat zaait u,ongekende haat zal u tegemoet treden.
*
Het fascisme komt Nederland weer binnen onder de noemer anti-fasisme. De bevooroordeling en stigmatisering van politiek andersdenkende is juist een kenmerk van dat wat we willen vermijden.Dit rapport doet juist dit, etiketten plakken op de politieke tegenstanders zonder enige onderbouwing. Het is een diepe schande.


Verder werd er nadrukkelijk opgeroepen om fanmail naar Jaap Donselaar te sturen. De onderzoeker was sowieso een enge man.

Reageer ook op; Onderzoekers@Annefrank.nl ten name van "de heer Donselaar".
*
Onderzoekers@Annefrank.nl Ten neme van Jaap van Donselaar, een enge en laffe "man."
*
Ik zag die Van Donselaar op tv. Een iet wat gluiperig ventje, zo vond ik.
*
De domheid van die Donselaar is overweldigend, zonder dromerige lapzwansen als Kant, Hegel en Marx, de voorlopers van de geitenwollensokkenwetenschappers, zouden pseudogeleerden zoals Donselaar hun brood met putjesscheppen moeten verdienen.Links wil ons gewoon belazeren door onze landen vol te pompen met tuig van de richel. Daar tegen zijn is niet extreem rechts, maar verstandig realistisch.Donselaar echter past uitstekend in het rijtje laffe landverraders, fascisten en (inter)nationaal-socialisten, en verder weet hij dondersgoed dat hij liegt om Wilders te beschadigen.
*
Donselaar is een .L trol die Wilders in dezelfde positie probeert te drukken als PF.Hij zal wel betaald worden door de L partijen. Hij lijkt op Melkert.Ook zo verader. Onder de naam van Anne Frank,schandalig.We moeten Donselaar maar eens goed doorlichten, eens kijken wat er voor vuiligheid naar boven komt. Ook al vriendjes met EHB en Donner?Zeker ook ontmoet bij de Meesteres????Er kan een bevolkingsgroep dagelijks zijn brood mee smeren,met wat??Met de berg boter op zijn hoofd.Ook de Leidse univerisiteit werd bestraffend toegesproken.

Hoe diep is die prachtige universiteit waar ik lang geleden gestudeerd heb gevallen dat zij nu dit soort "wetenschappers" te eten geeft. Ik schaam me dood.
*
De betrokken Leidse wetenschappers kunnen simpelweg worden voorgedragen voor ontslag.
*
Pseudo wetenschappen. Duidelijk!
*
De wetenschappelijke kwaliteiten van Jan van Donselaar horen niet op een universiteit maar op de Vuilnisbelt thuis.
*
Nonsens nummer 1 op de Nonsens Top 10 lijst van 2009 !!!
*
Dit is het definitieve failliet van de zg maatschappelijk betrokken wetenschap.
Het feit dat ze onderzoek doen naar de extreem rechtse situatie van de heer Geert Wilders geeft al aan wat de uitslag zal zijn . Dat is geen neutraal onderzoek want je bent al bevooroordeeld !


Een enkeling plaatste een kanttekening. Dat leverde dan weer een diepgaande analyse op:

Aan "uw" plaatsingstijden te zien, heeft u het overdag blijkbaar niet druk. Het lijkt mij weer zoals verwacht, een "handophoudertje" met een grote mond tegen werkende en belatingbetalende (uw uitkering) mensen.


En als ware uitsmijter:

Femke Halsema is tegen het kapitalisme en tegen het katholicisme en zit daarmee op een en dezelfde politieke lijn als Adolf Hitler met zijn Duitse Nationaal Socialistische Partij.