Breaking news: Brinkmans vuistslag blijkt uitgelokt door PvdA (28/9)

Het PVV-Kamerlid Brinkman heeft “enorme spijt” dat hij zich in beschonken toestand heeft misdragen in het Haagse perscentrum Nieuwspoort. Hij wilde (nog meer) drank, maar de barman weigerde omdat Brinkman al in beschonken toestand was. Hij probeerde vervolgens achter de bar te komen. Hij beweert dat hij barman heeft geïntimideerd, maar de barman beweert dat hij ook door Brinkman is geslagen.
In zijn verklaring gaf het Kamerlid toe dat hij een drankprobleem heeft: “Ik ga er hard aan werken om dit snel tot het verleden te laten behoren”.
Brinkman had (veel of weinig?) boter op zijn hoofd. Hij pleitte herhaaldelijk voor een harde aanpak van geweld. De PVV-fractie wil openlijke geweldpleging, ook als die niet heeft geleid tot schade of letsel, met minimaal twaalf maanden bestraffen.
Ook Elsevier meldde het incident en dat leverde een fiks aantal reacties op. Hieronder een overzicht waaruit zou moeten blijken dat Brinkman nauwelijks iets te verwijten valt.De ‘Wijzen-naar-anderen’ taktiek
Eén van de taktieken om de angel uit de zaak te halen, is het wijzen op het wangedrag van anderen. Vooral Ter Horst werd 16 keer aangehaald. Zij had in 2006 30 microgram te veel alcohol bij een blaastest. Dat was goed voor een rijontzegging van een uur en een boete van 220 euro. Op de boete na, bleef de overtreding onbestraft. Het leek er zelfs een beetje op dat Ter Horst de barman te lijf was gegaan.

Guusje ter Horst - beschonken achter het stuur. Rogier van Boxtel (jaren geleden) – snelheidsduivel. Ruud Lubbers – Billenknijper. Dus waar hebben we het over om deze man neer te sabelen.

Dit is niet goed te praten maar wil ook de andere kant van het verhaal horen.En nu de PVV aanvallen hier op? Terhorst 2 keer gepakt met DRANK OP ACHTER EEN STUUR,geen boete. Pronk die iedere dag dronken was en door ramen heen viel. Donner en EHB die een pedofiel beschermen. Sinhg Farma met haar leugens over Kanker. Duiijvendak een soort terrorist.

Och en een keer een borrel teveel op zegt niets in dit land. Een stevige borrel staat niet in de weg om minister te worden. Wat te denken van ter Horst, Jan Pronk, Hans van Mierlo etc. etc.

Beter dronken achter de bar dan aan het stuur, Vredeling, Pronk, en ter Horst, herkent U ze nog de zuiplappen van PVDA huize ??

Het is niet goed te praten. Doet hij gelukkig ook niet. Zo ken ik anderen in onze politiek die dit proberen te verhullen. Ja toch Guusje Ter Horst?

En alweer een heksenjacht geopend op een PVV-man. Mensen maken fouten! Wie maakt zich druk om MINISTER (!!) Guusje Ter Dorst??? Niemand toch?

Ach, o.a. Jan Pronk en Guusje Nadorst zijn ook met de mantel der PvdA liefde bedekt, een kijken hoe deze partij hierop reageert.

Nu kan Hero Brinkman ook promotie krijgen, net als Guusje, of geldt dat alleen bij de PvdA en Links Nederland?

Stom Brinkman!... Dit kunnen we niet gebruiken. Alles zal worden gebruikt om de PVV in diskrediet te brengen. Aan de andere kant is er niets onder de zon. Mevrouw Ter Horst (PVDA) kon als burgemeester van Nijmegen zelfs nadat ze met drank werd gepakt Minister worden.

Van hem had ik een goede indruk, maar nu heeft hij zich in het rijtje geplaatst van mensen als bijv. Ter Horst, Oudkerk, Vredeling en Pronk, destijds.

MAAR....... wat te denken van die andere kamerleden/ministers, die ook (regelmatig ?)te diep in vele glaasjes keken ? Guusje bijvoorbeeld ? Maar gelukkig gaat ze nu met haar blaaspijpje rond en zet hem zelf ook aan haar mond.

Lubbers heeft net voordat hij premier werd nog met z'n dronken kop een verkeerszuiltje bij een trambaan in Den Haag uit de grond gereden... ben ik getuige van geweest, en dat hebben ze onder de pet gehouden...!!Dus net als Guusje nadorst kan je er toch minister of zelfs premier mee worden.

Mevr Terhorst ( pvda )zat dronken achter het stuur nog gevaarlijker en is nu ook minister, Maar omdat het de PVV betreft wordt door de linkse kerk alles uit de kast gehaald om Brinkman te beschadigen.uithuilen en opnieuw er tegen aan Brinkman

Wat ik veel erger vind, is dat iemand, zoals Guusje, met drank op achter het stuur kruipt en in een benevelde toestand aan het verkeer deelneemt. En Hero, en dat blijft hij voor mij, zal heus de laatste bekende Nederlander uit Den Haag niet zijn die in opspraak komt door drank.

Guusje ter Horst, Pronk, Vredeling, en wat denk je van Prins Pils.

Het stikt in den Haag van de beschonken dan wel geestelijk gestoorde politici.En dat niet alleen in den Haag. Dit land is vergeven van vooral linkse profiteurs waarvan een deel zuipende is.Ook Guusje, onze minister van binnenlands moralisme, geniet van de declarabele drank en o.m. de hollandse nieuwe haring. Dat neemt niet weg dat ook een zuipend zich misdragend PVV kamerlid per direct moet worden ontslagen.Maar dan wel gelijke kappen voor gelijke monniken.

Zou hij de enige zijn met een drankprobleem in het haagse? Ik zou wel eens willen weten hoe (en of) men een misdraging, door alcohol, van elke andere politicus die tot het correcte establishment behoort in de media brengt. Het is wel gebleken dat de PVV tegen een stootje kan als je ziet hoe die verguist en beschimpt wordt door de 'correcten'.

Grappig is de verontwaardiging van volgende reageerder. Ze is verontwaardigd dat haar reactie niet is geplaatst. Dat het niet in het straatje van Elsevier past, lijkt me stug gezien talloze verwijzingen naar Ter Horst en andere politici.
Wat achtelijk, heb een reactie geschreven een 20 min terug en niet geplaatst.Was zeker niet in het straatje van Elsevier. Guusje is 2 keer betrapt. Een rechter met kinderporno. Balkie die graat handen legt op onderrug van jonge meiden. Donner/Sing farna/Duijvendak/Lubbers/Mierlo/Vd Broek,en nog vele anderen.

Kamerleden die sexen in een fietsehok. Burgemeesters die teveel gelduitgaven cleamen. Rechters die hun partner(ex nu)mishandelen. Stadsraden die naar de hoeren gaan. kamerleden die (crimineelgedrag)documenten lekken hebben. Ministers die teveel drinken en auto-rijden Ministers die dames aan hun billen zitten. Kan daar nog een PVV kamerlid bij die een glas teveel op had en toegeeft een drankprobleem te hebben...?

Vanwaar deze grote ophef, we hadden ook: Vredeling die in Suriname onder invloed een bar kort en klein heeft geslagen enz. Pronk die o.a.onder invloed een auto bestuurde en in de sloot belandde enz. Mevr. Ter Horst die onder invloed achter het stuur zat en werd betrapt. En ga zomaar verder. Laten onze vertegenwoordigers allemaal de hand in eigen boezem steken en een ander niet veroordelen omdat dit toevallig voor hun eigen gewin goed uitkomt.

Het liefst heb ik te maken met politici zonder drankprobleem, omdat je nu eenmaal een voorbeeldfunctie hebt. We dragen Guus allemaal haar nadorst na,dus die norm geldt ook voor Hero,die best een toekomstige minister van Binnenlandse Zaken had kunnen zijn, maar zijn kansen nu wel met 50% heeft gereduceerd. Jammer,want ik vind het een puike kerel.

Laten de linkse kerk mensen nu niet meteen gaan glunderen. Ik ken vele in hun gelederen, die Brinkman zijn voorgegaan. Pronk, prominent PVDAer,die stomdronken zijn auto total los reed. Vredeling, als minister van defensie, die volkomen zat een spiegelruit in Luxemburgs hotel met asbak aan gruzels gooide.En vergeet Guusje ter Horst niet, dronken achter het stuur, nota bene burgemeester zijnde van Nijmegen. CDAers Smallenbroek en Lubbers, de een ramde een auto in Marlot, de ander een verkeerspaal, beiden in Den Haag. Wie weet er nog meer op te noemen? Wat niet weg neemt, dat ik dit een excuus is voor Brinkman zich zo te misdragen. Jammer, jammer, jammer. Vooral wetende, dat de PVV toch al de gebeten hond is bij de linkse kerk.

Certainement, het drinken van politici is niet mijn probleem, al loopt Hero Brinkman nu voor eeuwig het synoniem Hero Drinkman op. Net zoals Guusje Ter Horst Guusje Ter Dorst werd. Het toegeven dat hij een drankprobleem heeft is bepaald onhandig. Dat had hij nooit moeten doen. Nu is hij aangeschoten wild in parlementaire zin.

Dit is natuurlijk foute boel en ook niet goed te praten. Maar ik geloof niet dat het destijds in het geval ter Horst ook zo breed werd uitgemeten.

Guusje ter Horst - beschonken achter het stuur. Rogier van Boxtel (jaren geleden) – snelheidsduivel. Ruud Lubbers – Billenknijper.
Ach links begint gelijk te blerren,maar vergeet niet gussje ter horst zat ook bezopen achter het stuur en probeerde toen het uit kwam de zaak onder de pet te houden, Brinkman is nu een beetje dom maar wel eerlijk over zijn drankprobleem,en dat kun je van anderen bewinslieden niet zeggen!!!

Vredeling was altijd bezopen en sloeg een dure spiegel aan diggelen tijdens een EU/top. Van Mierlo is een waar drankorgel net zoals Marcel van Dam natuurlijk. Had Vondeling niet altijd een zwaar rooddoorlopen neus? Waarom noemen ze de minister die het bezopen idee heeft om op de politie te bezuinigen vaak Ter Dorst?

Genoeg over Ter Horst. Ook andere politici werden er bijgehaald. Oudkerk, Van Dam en Pronk werden van stal gehaald. Pronk kreeg zelfs poging tot doodslag aangewreven.

En vergeet onze held Jan Pronk niet, die in het vliegtuig stewardessen lastig viel.

Laten we inderdaad wel eerlijk toegeven dat Brinkman zich "slechts" schuldig maakt aan hooguit lichte mishandeling. Dat terwijl Pronk met zijn poging tot doodslag nog gewoon zijn gezicht overal mag vertonen.

En dan hebben we het nog niet eens over Jan Pronk en Marcel van Dam om maar een paar hogere pieten dan kamerleden te noemen.

Er word weer van een mug een olifant gemaakt. Hij heeft niet geslagen werd net op de radio vertelt. Heeft zijn excuus aangeboden,en zijn drank probleem?denk aan Pronk.Zo zijn er wel meer tenoemen,ik keur het gedrach niet goed,maar maak er niet zon heisa van.

"Als de wijn is in de man, is de wijsheid in de kan". Het was op z'n minst niet slim van Brinkman omdat hij als parlementariër een voorbeeldfunctie heeft. Maar ja, hoeveel 'niet slim' hebben we met regelmaat in de politiek? De brave hippies van Groen Links met hun 'huis-terrorist' duyvendak. De voorbeeld functie van ter horst in Nijmegen en dat als je betrapt wordt, dan ontsla je de agenten gewoon. PVDA wethouder in A'dam Zuid-Oost had een illegaal cafe, verhuurde aan illegalen en reed zwaar dronken een voetgangster aan op een zebrapad. Daarna liet hij haar bedreigen om haar te dwingen haar aangifte in te trekken. Groenlinkser borghouts die een grotere graaier bleek te zijn dan de gemiddelde bankier. Cokesnuivende, hoerenlopende wethouder van Amsterdam Rob Oudkerk.

Terwijl ik dit lees zie ik Rob Oudkerk op TV. Fouten zijn menselijk.

Ach, mijn marokaanse buurman slaat zijn vrouw zowat elke dag, en wat van duivendak en singh varma? Dat waren pas wetsovertreders.

Gelukkig heeft hij geen "kanker" zoals dat tweede kamerlid van Groen Links, die ook nog even tussendoor aan bevriende "internationale" relaties geld beloofde.

Verder complimenteer ik Elsevier met zoveel (zelfverklaarde) heiligen op het forum, die nog NOOIT in hun leven iets verkeerds hebben gedaan, nog NOOIT hun zelfbeheersing hebben verloren etc. etc. Maar laat ik er meteen bij zeggen dat zulke mensen NIET BESTAAN!Het linkse journaille
Bij een aantal reageerders leeft de idee dat het bericht door de linkse media naar buiten werd gebracht. Maar het was de Telegraaf die kopte met ‘PVV’er geeft barman ram voor kop’. Elsevier had het over een bargevecht. Trouw, NRC en de Volkskrant berichtten veel terughoudender over het incident. De reageerders zagen dat duidelijk anders.

Allemaal storm in een glas water, het linkse journalisten tuig zit elke dag al handenwrijvend te kijken hoe ze de PVV in diskrediet kunnen brengen.Het is altijd eenzijdige berichtgeving door de linkse journalistiek.......

Komt deze informatie uit de koker van van Weezel?

Als een PVV-er een foutje maakt, wordt het onder een vergrootglas gelegd, door alle (linkse) media. Probeer eens een integere PvdA-er te vinden, iemand die niet corrupt is, zal nog heel moeilijk zijn. Maar PvdA-ers komen overal mee weg. Alle media zijn van en voor de PvdA. Anders was die partij allang weggeweest, wat wel zo goed zou zijn!

wat een mooi kado voor het linkse journaillie, knuppel!

Oh,oh koren op de molen voor de linkse lui en de journalisten.

Brinkman moet alle linkse journalisten en politici die hem demoniseren maar eens een "klap" geven!
Als dit een andere (linkse) politicus zou betreffen, hadden we er nooit iets van gehoord, was het, zoals altijd ,onder het tapijt geschoven door de (linkse) media!

Koren op de molen voor alle politieke tegenstanders van de PVV om dit incident met een PVV-fractielid maximaal uit te buiten voor om de positie van de PVV te verzwakken. Paul en Witteman hebben vast een avondvullend programma om alle wetenswaardigheden rondom dit incident te bediscussiëren.

Geef u in overweging uw geheugen te raadplegen. Dan zult u zich herinneren dat linkse politici door de jaren heen een spoor van alcoholische escapades hebben achtergelaten, die door de linkse pers meestal verzwegen of indien absoluut nodig sumier gepubliceerd werden.

Weer een enorme stommiteit. Zo verschaffen jullie volop voer voor die linkse kliek. Nu zitten daar ook drankorgels en billeknijpers tussen. Maar PVV, zo moet je niet in het nieuws willen komen. Schieten in eigen voet. Brinkman. Niet meer doen. Gedraag je. Tenzij die barman een D66 achtige type was. Dan kan ik me daar wel iets bij voorstellen.Het complot van links
Het linkse gajes doet alles om de PVV in een kwaad daglicht te stellen: de barman werd door de PvdA betaald om Brinkman uit zijn tent te lokken. Een overduidelijk bewijs van de verloedering van de media, aldus één van de reageerders.

Alles, maar dan ook alles, doet het linkse gajes om politici uit met name de Wilders hoek in een kwaad daglicht te stellen. Het zal niet baten; iedereen weet inmiddels hoe de wind waait. Ondanks het feit dat ik geen echte Wilders-fan ben, zal ik zeker op hem stemmen. Al was het maar om die salonsocialisten (zakkenvullers) en "christenen" (onverdraagzame fundamentalisten) weg te krijgen.

Barman is betaald door PVDA, om het bloed onder de nagels vandaan te halen bij PVV-ers en andere PVDA tegenstanders. Missie geslaagd, en de PVDA doet nu de persberichten aktief rondgaan. Jammer dat hij erin is getuind. in die vuile politiek spelletjes van de PVDA.

Ik heb altijd begrepen dat alles wat er daar in die bar/restaurant van Nieuwspoort gebeurt en besproken wordt binnenskamers blijft. Dat is een afspraak die de hournalisten met de politici hebben gemaakt. Maar dat geld natuurlijk weer niet voor politici van de PVV.

Ik was lid van Nieuwspoort vanaf de oprichting begin zestiger jaren . De anti-PVV krachten hebben een ijzeren afspraak geschonden : niet naar buiten brengen wat zich binnen Nieuwspoort afspeelt. Dan zouden ministers, hoge ambtenaren, (hoofd)redacteuren, etc. etc. allemaal afgeschoten wild zijn.Dus niet Brinkman verliest zijn geloofwaardigheid, maar zijn tegenstanders,die blijkbaar geen probleem hebben met het schenden van zo'n fundamentele afspraak. Een duidelijke blijk van verloedering in de media ! Niets nieuws eigenlijk.

Kennelijk geldt het geheim van Nieuwspoort alleen als linkse politici zich daar misdragen...Niks aan de hand
Hoewel Brinkman zijn excuses maakte, was er volgens een aantal reageerders dus niets aan de hand.

Kan er niet echt opgewonden van raken,moet natuurlijk geen gewoonte worden. We moeten de verhoudingen niet uit het oog verliezen. We leven in een land waar 6 rechters een turk een weekje vrijaf geven, terwijl hij vrouwen met een honkbalknuppel bewerkte als hij dat nodig vond.H.Ballin blijft zitten, en ongetwijfeld die rechters ook.

Wat een ophef om niks. Ik zie veel onbekenden negatieve reacties geven, het linkse tuig of de VVD aanhang ruikt buit. Terhorst die twee keer levens in gevaar bracht met haar bezopen rijden brengt het tot minister en leest ons de les. Laat je niet opnaaien door het linkse tuig of de VVD aanhang, ophef om niks.Heeft Nederland niks anders te doen dan naar Brinkman te kijken op een ogenblik dat per dag 400 analfabete opvreters binnenkomen gesanctioneerd door links, Pechtold en de VVD. Ga je schamen dombo's.

Laten we zo'n voorval wel in proporties zien. Vooralsnog lijkt het een grote storm in een glas water.

Was het een klap in het gezicht of wellicht een corrigerende (cola)tik? Allemaal storm in een glas water, PVV gewoon weer een zetel erbij de volgende week.

Wat een gedoe over zoiets nietigs. We hebben hier een MP gehad, die nu zweert bij de HAMAS,en zo kan ik nog vele vele voorbeelden noemen.

Zelfs een dronke Brinkman zal het beter doen als minister, dan wat er nu in het kabinet zit!!!

Kennelijk was deze reageerder er bij toen het incident plaatsvond:
Natuurlijk zet Elsevier een foute kop boven dit artikel neer, lekker provocerend. Want er staat toch duidelijk IN het artikel 'ZOU HEBBEN GESLAGEN'. En u maakt daarvan "stomdronken" en "een PAAR tikken"! Hoe weet u dat? Was u er bij? Doe eens even normaal en maak van een mug geen olifant.

Al spuit hij heroine..Als hij de immigratie van kanslozen maar stopt. Ik vind sowieso dat dat Nieuwspoort mijn vertegenwoordigers moet blijven schenken tot dat ZIJ zeggen dat het genoeg is. En nu over tot de belangrijke zaken. Is Eberhard van der Laan al gekomem met een wetsvoorstel om de import van kanslozen te stoppen?

hahaha, hij was een avondje uit, dat moet kunnen! Nu maar hopen dat hij met net zoveel elan achter het gajes uit de kamer aangaat en ze eens tot positieve daden aanzet!

Tuurlijk is het stom van Brinkman; maar PVVers zijn OOK mensen... en vergeleken bij wat er in dit kabinet en de linkse kerk al is voorgevallen is dit maar een akkefietje. En daar bleef alles glorieus aan de ferm betaalde pluche plakken. En niemand werd weggestuurd...

Zaak wordt onnodig opgeblazen.
Hoor en wederhoor
Er werden ook een paar kritische opmerkingen richting Brinkman gemaakt en die vielen niet in goede orde. Hoor en wederhoor was het devies. Opvallend genoeg had daarbij voornamelijk de veroordeelaars op het oog. De vrijpleiters trof kennelijk geen blaam, maar die wisten ook niet meer dan de veroordeelaars.

Brinkman komt negatief in de krant en wat doet de goegemeente - op een enkeling na - hem meteen veroordelen. Hoor en wederhoor zou ik zeggen. Misschien was de barman wel een linkse neet die Brinkman al voor het gebeuren heeft getreiterd? En hem DAAROM niets meer wilde inschenken? Zou zo maar kunnen. Of de barman heeft een smerige opmerking tegen Brinkman gemaakt (en DAT wordt natuurlijk weggelaten uit het verhaal!) en heeft Brinkman daarom uitgehaald?
Hoe zou jij het vinden om veroordeeld te worden door een rechter als de tegenpartij zijn verhaal kan vertellen maar jij niet? Nou dan!

Ach en wee. Sommigen sexen in de fietskelders of anderen vullen hun zakken. Laten we eerst maar eens hoor en wederhoor toepassen. Dan kletsen we wel verder.
Begrip
De oorzaak van Brinkmans gedrag ligt bij de anderen. En er was begrip.


Zou het kunnen zijn dat de PVV-ers zo onderhand gaan bezwijken onder de druk van jarenlange stelselmatige bedreigingen, pesterijen, intimidaties, stigmatisering, laster en smaad?

Het is niet verstandig om dit te doen natuurlijk, maar dit soort dingen gebeuren en wie weet wat de barman hem voor de voeten heeft gegooid. Korreltje zout zou ik zeggen...

Probeer met het huidige kabinet waarin mensen zitten die naar eigen zeggen niet in vorm zijn, maar eens van de drank af te blijven.

Laten we het maar op een schoonheidsfoutje houden. Het is in ieder geval duidelijk dat Brinkman een echte Hollander is. Er zijn er velen oder ons die zoiets ook wel eens is overkomen. we hebben allemaal onzegoede en slechte dagen. Maar jammer dat Het Brinkman op deze plek overkomt.

"Wie zonder zonde is werpe de eerste steen". Deze uitspraak van Jezus zou prachtig van toepassing zijn op al die huichelaars die nu furieus op het gedrag van Hero reageren. We maken allemaal fouten, veel kleine en soms ook grote, maar als je politicus bent moet je jezelf er van bewust zijn dat je in een glazen huis leeft en dat er met maten gemeten wordt waar de personen die ze meten zichzelf niet aan houden.

Ook nu blijkt weer dat ook PVV-ers gewone mensen zijn. Zij staan onder extreem hoge druk door bedreigingen van tegenstanders en demonisering van de media.Soms heb je dan wel een borrel nodig!


Lof
Lof was er ook voor Brinkman.


Laat ik dit gelijk er achter aan zeggen: Die snelle openheid van zaken kom je niet vaak tegen. Het is juist die vorm van oprechtheid die ik mis in de politiek waar alles gewoonlijk onder het tapijt blijft. En drankje op komt vaker voor. In een bar ligt dat anders als achter het stuur! Mijn steun aan de pvv lijdt niets onder dit incident.

Hero Brinkman??? Een innemende persoonlijkheid mag je zeggen. En ook hier blijkt dat PVV ers gewoon mensen zijn. En mensen doen af en toe dingen die ze beter niet hadden kunnen doen. Dat je zelf in het openbaar je probleem erkent is al een sterk punt. Van mijn kant blijf ik onverminderd (kritisch)vertrouwen op de PVV.

Knap dat Brinkman toegeeft een drankprobleem te hebben. Het komt in elke laag van de bevolking voor maar wordt helaas niet onderkend en herkend. Meer mensen zouden openlijk uit moeten komen voor een tekortkoming. Het is goed dat Brinkman heeft besloten hier iets aan te doen. Dit zou een voorbeeld moeten zijn voor alle andere mensen met verslavingsproblemen.
Wat hem siert is dat hij het voorval niet ontkent, andere niet als schuldige aanwijst voor zijn gedrag en ook niet de zaak onder het tapijt schuift. Een dergelijke houding is onder politici uniek!

Goed dat Brinkman dit erkent, en excuses heeft aangeboden. In de andere partijen zitten genoeg figuren die het in moreel opzicht veel bonter hebben gemaakt dan Brinkman, en geen excuses maken voor hun wangedrag en gegraai. Het zal interessant zijn om de huichelachtige afkeurende reacties te zien van de PVV-bashers en hun vriendjes van de main stream media.

Zelfs met twee borrels op maakt Brinkman meer klaar dan het gehele kabinet zonder borrels. Het kabinet wacht tot volgend voorjaar voordat ze misschien IETS gaan doen. Ze kunnen beter naar huis gaan en een borrel pakken. (zelf betalen.)

Brinkman zegt, dat hij een drankprobleem heeft. Wel, Brinkman met drankprobleem is (functioneert) nog veel beter, dan alle andere (linkse) politici!
Demagogie.Ik heb toch liever te maken met iemand met een drankprobeem,die opkomt voor zijn land,dan iemand met een drankprobleem en intussen zijn land in de bekende politiek correcte uitverkoop doet,en de boel loopt te verraden.

Een onverwachte mededeling van een symphatisant van de PVV: PVV’ers zijn kennelijk geen mensen.
Jammer. Zal misbruikt worden tegen de PVV. Ik hoop van harte dat hij er iets aan doet én gewóón in de PVV blijft. Oók PVV'ers zijn net mensen.


Censuur
En dan nog de gebruikelijke censuur van Elsevier. Een reageerder was verbaasd dat zijn kritische opmerking over Brinkman was verwijderd: “Mag je hier enkel reageren als je elke actie van de PVV of een PVVér meer dan geweldig vind? Nooit gedacht dat censuur zo ver zou gaan in Nederland.”Ook die reactie werd uiteraard verwijderd, maar men zag over het hoofd dat een andere reageerder hem in zijn eigen reactie had aangehaald. Zo werd het duidelijk dat er weer (flink?) gestreept werd door Elsevier.De reageerder, die de verwijderde reactie had opgenomen, was onbedoeld grappig: “Als u wat beter oplette, dan kunt u lezen dat de heer Brinkman behoorlijk bekritiseerd wordt. En ik zou me maar meer druk maken over de linkse censuur, dan over welke censuur ook. Of bent u al zo ver heen met uw hersenspoeling? Zelfstandig denken valt ook niet mee.” Een aantal negatieve reacties over Brinkman werd verwijderd.
Iemand anders reageerde op zaterdag 26 september 2009 (00:19) dat zijn reacties waren verwijderd: “Alweer weggepoetst?? Tjonge wat een helden hier...” Deze reactie is dus inmiddels ook verdwenen.