Prof. dr. A. Ellian over Job Cohen 2 (12.5.10)

Is Ellians column niet gewoon ironisch bedoeld. En roept die ironie niet, zoals gewoonlijk, heel veel lof op? De reageerders denken daar anders over. Het meerendeel vindt de column qua inhoud uitstekend. Een kleine bloemlezing.

Uw analize is mij uit het hart gegrepen en U heeft precies het product Cohen op magistrale wijze gefileerd.

Geachte Heer Ellian. Dat moet goed voelen wanneer je iemand zo welomschreven op zijn plaats kan zetten.

Mijnheer Ellian, uw commentaar is mij uit het hart gegrepen. Ik hoop dat de kiezers de blaaskaak Cohen op tijd door hebben en iemand anders kiezen dan deze kluit stopverf!

Job heeft de uitstraling van een echte autoriteit, maar dat was het dan ook en daar laten velen zich door misleiden. En echt debatteren lukt hem niet, wordt ie norsig van net als Wim Kok toendertijd en tegensprekers zijn inderdaad al snel extreem. Van economie heeft ie geen verstand.

Heel sterk, Afshin! Vooral het liefhebben van de vijanden want dat kunnen socialisten, die het altijd zo goed voor hebben met de medemens (solidariteit, weet jewel)niet.Socialisten hebben een vijandbeeld i.s.m. een geidealiseerd zelfbeeld nodig. Zij zijn heeeeel errug bang van iemand die gewoon zichzelf is en die in staat is door hun geconstrueerde werkelijkheid heen te kijken. Daarom is de kongsi met de in ideologisch opzicht gevangen islamitische medemens zo verleidelijk voor socialisten!

dit vind ik nu eens een heel goed stuk, dat heeft u mooi opgeschreven

Een uitstekend artikel. Inderdaad, Cohen is geen lieve, aardige man, maar een autoritair regent.

Briljant.

IJzersterk gesteld, en een genot om te lezen!

Dat was weer genieten, Afshin! Bijna een mooi stukje muziek zo streelde het mijn geest en oor.

Prima verwoord. Complimenten.

Wat een schitterend blog. Je wordt er stil van!

Wat een formidabele analyse wordt hier neergezet. Het is alleen jammer dat de massa van de PvdA-aanhang dit stuk niet zal lezen danwel begrijpen

Niet iedereen heeft de inhoud goed begrepen. Ellian vindt dat Cohen een autoritaire regent is, maar deze reageerdeer denkt daar anders over.

Geweldig stuk, mijn welgemeende complimenten. Job is een slappe regent..niets meer en niets minder.

Een liefdesverklaring kan natuurlijk ook:

Als ik een vrouw was zou ik je een kus geven......Cohen is slecht

Cohen, zo weet één van de reageerders, kun je op één lijn stellen met Chroestjov, Mao, Pol Pot en Castro. Oppassen geblazen dus. Dat vonden er meer.

Links en islamfascisme, salat aanbidders van dezelfde krijgsgodin, hebben nu eenmaal de absolute waarheid in pacht!

Mooi stuk. Prima analyse. Dit soort artikelen zouden door elke nederlander gelezen moeten worden. Iedereen weet dat Job Cohen en vaatdoek is en inderdaad een regent. Maar zijn dat niet alle PvdAérs.

Geweldig stuk, de mooiprater wordt hier duidelijk en zonder enige overdrijving gefileerd tot wat ie werkelijk is, een oude man die onder druk gezet gaat hakkelen en stotterenComplotdenken

De media heulen met Cohen, hoewel Ellian zelf Polak en Huys zowaar een heus complimentje gaf. Reageerders ontging dat (?) of zagen dat in elk geval anders.

Goeie analyse. Alleen jammer dat dit soort stukjes niet echt in de openbaarheid komen. Ze blijven in de Elsevier-omgeving hangen en het volk (zeg maar het gepeupel) krijgt dit nooit te zien.
Dat is geen verwijt aan Elsevier, maar een beschuldiging aan de z.g. onafhankelijke pers die volledig links is geïndoctrineerd, verpest dus.

Van bedenkelijk produkt tot wanprodukt! Natuurlijk niet volgens de kritiekloze retoriek van de bekende linkse "zendtijd voor linkse politieke partijen" opinieprogramma's. Rest mij een wurgende vraag, hoe blind moet je zijn om nog op deze PvdA regentenclub te stemmen? Dank voor de heldere filtering, heer Ellian, en een fijn weekeinde.

Het niveau van journalistiek is te vergelijken met het Berlusconi van Italië. Ook in dit land gelden beroepsverboden voor hoogleraren, wetenschappers of journalisten die niet volgens de politiek correcte PvdA lijn schrijven. Nederland kent maar enkele journalisten, de rest zijn zielloze doorgeefluiken op vileine propagandisten. Zo'n Matthijs van Nieuwkerk of Witteman (de twee grote 'socialistische' graaiers van de publieken) de rillingen lopen altijd over mijn rug wanneer ik ze zie liegen, manipuleren en verdraaien. Alles voor hun PvdA heilstaat zodat ze het bij anderen weggeroofde geld op keurige socialistische wijze kunnen verbrassen. Waarom onderzoekt Elsevier niet eens de (on)afhankelijkheid van het NL'se propaganda-korps ?

Uitstekend artikel! En analyse van een partij in ontbinding. Ze weten het zelf alleen nog niet door virtuele peilingen die hoop geven en het gekoppelde media circus die de verlopen sinterklaas Job op de oude schimmel proberen te hijsen. Tot mislukken gedoemd! Helaas PVDA, het is allemaal zo doorzichtig. Zo ingestudeerd! Daar trapt geen redelijk denkend mens meer in.

Fantastisch stuk met een - voor 'de rooien' - stuitend hilarische uitsmijter. Het mooie, bovendien, is dat de strekking van het verhaal klopt. Tot nu toe heb ik bij de PvdA waterdragers P&W, Nova enz. alleen maar een Cohen gezien met een sjacherijnige kop die niet wil of kan antwoorden. Die man is (sociaal-communicatief) volstrekt incapabel voor de functie van MP.

Het is toch schandalig dat we dag in dag uit op TV (NOS en Vara) de propaganda machine van de socialisten moeten horen. Eergisteren Cohen, gisteren WEER dat uiterst vervelende, politiek nooit iets voor elkaar gekregen hebbende en storend slissende mens halsema.

Als U belazerd wilt worden kijk dan moet je Ned 1.2.3